Laatste nieuws Foto'sDoor Yse Wikkeling - jeugdlid: Op zaterdag 28 september was de piratenslotdag van het zeilseizoen. Het thema was Piraten. Bijna iedere... [lees meer] Het weekend van 6-7-8 september werd op het Slotermeer het NK Valk in combinatie met het NK Randmeer georganiseerd. In beide klassen werd Elfhoeven... [lees meer] Opnieuw worden deze winter bij GWV Elfhoeven winterwedstrijden gevaren.Er wordt gevaren in de klassen meermansklasse en tourklasse.Er wordt niet ge... [lees meer]

 

Mosselavond

zaterdag 30 november 2024

 
Tijd
18:30 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
zondag 6 oktober 2024 t/m zaterdag 23 november 2024
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 23 november 2024
Locatie
Clubhuis
 

mosselen

Het is weer bijna zover! Op 30 november is het weer tijd voor de jaarlijkse mosselavond. Mosselen smaken natuurlijk het best tijdens dit gezellige samenzijn op de Elfhoeven, daar wil je dus bij zijn!

Vanaf 18:30 uur kun je binnenlopen op het clubhuis en alvast een drankje nuttigen. Als iedereen binnen is en zijn plekje heeft gevonden, zal rond 19:00 'het zwarte goud' uitgeserveerd worden en kan het echte feest beginnen. En voor de partner van de mosseleter die niet van mosselen houdt, wordt voor een alternatief gezorgd. Dit wel apart aangeven.

De kosten per persoon zijn 17.50 euro.

Schrijf je snel in, want er is beperkt plek!

 

 

Inschrijven Deelnemers