Laatste nieuws We organiseren ook deze winter een serie winterwedstrijden. Help je ons daarbij?Je zet je in op het startschip, vaart in een rescue of verwerkt de ... [lees meer] Bruggentocht: Op zondagmiddag het mooie plassengebied in. We passeren de bruggetjes en verlaten de Elfhoevenplas om een tocht te maken. Ieder lid ... [lees meer] Na de zomervakantie nog 3 avonden strijden op Elfhoeven. Dat was de bedoeling. En dan na het zeilen smullen van stamppotten.Dat smullen is gelukt. ... [lees meer]

 

Reeuwijk Raid 2024

zaterdag 5 oktober 2024

 
Vervolgdata
zondag 6 oktober 2024
Inschrijfperiode
dinsdag 2 juli 2024 t/m woensdag 16 oktober 2024
Locatie
GWV Elfhoeven
 

Inschrijven via de knop onderaan deze pagina.

 

De Reeuwijk Raid is een alternatieve zeilwedstrijd en tocht met boten, spirit of tradition, die ook geroeid, gewrikt of geboomd mogen worden. In de wedstrijd zal gelden dat de koploper een minuut van zijn status mag genieten en dan achteraan, rond de volgboot weer achteraan  aansluiten (rondjes tellen). De boot die dit de meeste keren heeft gepresteerd is de winnaar en krijgt de beroemde wisselprijs.

De zondag is er een wrikwedstrijd en daarna een tocht over de plassen.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 4 oktober kunnen boten te water worden gelaten; om 16 u is er hulp aanwezig.

 

Zaterdag 5 oktober  Boten kunnen met de kraan of met eigen middelen te water worden gelaten vanaf  9 uur. Auto’s en trailers parkeren op het parkeerterrein aan de overkant. Boten zeilklaar vóór 11 u.

Om 11 u  palaver, waarna de wedstrijd van start gaat. (zelf voor je lunch zorgen). We varen over meerdere plassen van Reeuwijk, zonder gebruik van een motor.  Na de finish is er in het clubhuis een borrel, en de prijsuitreiking. Daarna is er een  gezamenlijke maaltijd voor alle deelnemers (opgeven via website). In de avond kunnen we zoals gebruikelijk zelf muziek maken. (neem  instrument mee!) Slapen kan in campers, tent, achterop het parkeerterrein of in je boot in de haven. Toilet en douches in het clubhuis.

 

Zondag 6 oktober Koffie om 9.00 uur, aansluitend een internationale wrikwedstrijd. Daarna houden we een toertocht over de Reeuwijkse plassen, waarbij we gezamenlijk de diverse bruggen passeren.

Vanaf  15.00 uur  in de middag zijn we weer terug bij Elfhoeven.

 

 Inschrijfgeld is € 20,- per boot - Maaltijden en consumpties  voor eigen rekening .

Alleen met een boot kan je inschrijven vóór  1 oktober 2024.

 

 

Inschrijven Deelnemers