Laatste nieuws De Reeuwijk Raid 2024 wordt gehouden op  5 en 6 oktober a.s. bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven te Reeuwijk Op zaterdag wordt er... [lees meer] Elfhoeven heeft weer een Nederlands Kampioen! Afgelopen weekend is Wessel Kuik Nederlands kampioen geworden in de O-Jol op de Braassemermeer. &nb... [lees meer] De sleutel voor de lier zit in een nieuw sleutelkastje dat aan de lier bevestigd is.De code is momenteel dezelfde als die van het oude sleutelkastj... [lees meer]

 

Inschrijven: Stamppotwedstrijd

dinsdag 10 september 2024, 18:45 - 23:00

 

Heeft u een ledenpagina's account? Log dan in!


Aanmelden niet-lid

Let op! Gebruik deze manier van inschrijven alleen als je géén lid bent/wilt worden.

Ben je wel lid? Log dan hierboven in met je mijn Elfhoeven account.
Wil je lid worden? Meld je dan éérst aan via deze pagina.


 

 

 

 

 

 

Wij vragen toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal (foto's, video's) waarop u mogelijk te zien bent tijdens de activiteiten.

Mocht er onverhoopt beeldmateriaal geplaatst zijn waarvoor u geen toestemming heeft gegeven, laat het ons dan alstublieft weten. We zullen er voor zorgen dat deze verwijderd wordt.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

Bij inschrijving ga je akkoord met de privacyverklaring van GWV Elfhoeven. Daarbij kunnen ook je naam en overige activiteit-gerelateerde gegevens in de deelnemerslijst op de website worden geplaatst .