welkom bezoeker Schrijf je nu in voor de zeilopleiding!
jeugd

Wedstrijdzeilen jeugd 2016

publicatie: 10 mei 2016 - 10:31 uur

Wedstrijdzeilen is hartstikke leuk! Ook bij de Elfhoeven en gedeeltelijk daarbuiten, kan je meedoen aan wedstrijden. Wij hebben de wedstrijden voor je op een rijtje gezet. Als je mee gaat doen aan het wedstrijdzeilen zal je vanzelf beter worden en meer plezier krijgen in het zeilen. Gewoon doen dus!

Wedstrijdzeilen jeugd 2016

Elfhoeven Junior League


De Junior League is een super leuke wedstrijd, die eigenlijk onderdeel is van het opleidingsprogramma. De Junior League is ervoor bedoeld om de jeugd wedstrijdervaring op te laten doen in een gezellige en vertrouwde sfeer. Je vaart de Junior League namelijk met mensen die je waarschijnlijk bijna allemaal al kent!
 Dit jaar worden zullen de Junior League wedstrijdjes plaatsvinden zie de wedstrijdkalender!
 

  • EJL 1: 10 april
  • EJL 2: 24 april
  • EJL 3: 5 juni
  • EJL 4: 4 september
  • EJL 5: 18 september
  • EJL 6: 1 oktober, dit is tevens de slotdag voor de opleidingen.


Goudse Zeilweek


De Goudse Zeilweek is een zeilevenement dat gehouden wordt op de Elfhoevenplas en op de ’s Gravenbroekse plas. Het is eigenlijk wel een gek, het wordt een Goudse Zeilweek genoemd, maar eigenlijk zijn het maar twee dagen. Dit jaar zijn dat zaterdag 23 en zondag 24 mei!
 Op zaterdag is er een superleuk feest na het zeilen. Verder is er op zondag een spectaculaire prijsuitreiking! 
Je hoeft niet bang te zijn voor andere grote boten. De jeugd vaart namelijk op de ene plas, en de grote boten varen dan op de andere plas. De start is om 10.30 uur.
 Dus voel je er wel wat voor om mee te doen, schrijf je dan nu in!

Dinsdagavondwedstrijden

Wij willen ook graag meer aandacht voor de Dinsdagavondwedstrijden! Het is een leuke avond met een gezellige sfeer. Er is een versnapering na de wedstrijden. Het zijn leuke wedstrijdjes. Voor de jeugd is er een aparte baan. Wat de dinsdagavondwedstrijden anders maakt dan andere wedstrijden is dat het ’s avonds is en dat geeft het een leuke sfeer. De laatste wedstrijd is altijd extra leuk omdat iedereen dan een prijs mag uitzoeken van de prijzen tafel.
De start is om 19.15 en de wedstrijden zullen om om ongeveer 21.00 zijn afgelopen.

Combi Rotterdam

De Combi Rotterdam zijn een serie wedstrijden waarvan er 2 in Reeuwijk zijn. Bij de Combi Rotterdam kan je in heel veel klassen meedoen. Zo kan je mee doen in een Optimist, RS Feva, Cadet en Splash. Bij de Optimist heb je een onderverdeling in klasse A, B en C. Dit zorgt ervoor dat je tegen kinderen vaart die net zo zeilen goed kunnen zeilen als jij. Bij de Combi Rotterdam gaat het alleen om de jeugd! 
De data bij de verschillende deelnemende verenigingen staan op de website www.combi-rotterdam.nl

Op 28 mei 2016 is de Combi op Elfhoeven en op 29 mei is deze op de Roei en Zeilvereniging. Ook als je de andere Combi’s niet meevaart is het erg leuk om natuurlijk wel bij onze eigenvereniging mee te varen! Eind vorig jaar is een groep kinderen opgestaan
die het leuk vindt om verschillende wedstrijden buiten de Elfhoeven te gaan zeilen. Je kunt je natuurlijk aansluiten bij deze groep. Laat even weten via opleidingen@elfhoeven.nl als je plannen hebt om mee te doen aan de Combi op andere data.

Overzicht (3)

Elfhoeven Junior League 2016Wedstrijdzeilen jeugd 2016Team 11
evenementen
28 januari
Winterwedstrijd 4
11 februari
Old Swing Society komt ...
14 februari
Valentijnsdiner op Elfh...
18 februari
Winterwedstrijd 5
11 maart
Winterwedstrijd 6
sponsors