welkom bezoeker Zeilen leren! Maak je droom waar
nieuwsberichten

Schrijf je snel in voor de zeillessen!!!

publicatie: 27 januari 2018 - 19:08 uur (door Hans-Peter Niemendal)

Het zonnetje gaat weer langer schijnen. Dat betekent dat de boten vaarklaar worden gemaakt en het zeilseizoen kan beginnen!

Schrijf je snel in voor de zeillessen!!!

Zeilen is de mooiste sport die er bestaat; in het zonnetje, op het water worden voortbewogen door de wind! Dat is het gevoel van vrijheid. Deze sport kan jij ook leren, bij watersportvereniging Elfhoeven op de Reeuwijkse plassen!

De inschrijvingen van de opleidingen voor 2018 zijn weer geopend. Ook dit jaar verzorgt Elfhoeven weer de cursus gewenning, CWO jeugdzeilen, zwaardboot en kielboot. De inschrijving is vanaf nu geopend en hiervoor geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Binnen Elfhoeven bieden wij de volgende opleidingen voor de jeugd aan:
Gewenning - voor de jongste jeugd van 6-7 jaar, hier worden op speelse wijze de beginselen van het zeilen aangeleerd.

Jeugdzeilen 
- voor de jongere jeugd tot ongeveer 14 jaar, deze lessen worden gegeven in de eenvoudige optimist, de ideale boot om te leren zeilen.  Voor de meer gevordenden zeilers is er ook de CWO-plus opleiding.

Zwaardboot - voor de oudere en sportieve jeugd, een zwaardboot is een boot die iets groter en sneller is, wat meer uitdaging geeft in het zeilen.

Meer informatie over bovenstaande opleidingen is hier te vinden. U kunt ook altijd contact opnemen via jeugd@elfhoeven.nl Wij hopen u snel te zien op Elfhoeven!

 

Overzicht (5)

Rondwandeling Historisch GoudaSchrijf je snel in voor de zeillessen!!!Boten in het waterBetaalgemak door incassomachtigingWe gaan weer lopen
evenementen
11 maart
Winterwedstrijd 6
18 maart
Rondwandeling Historisc...
24 maart
Boten in het water
25 maart
Winterwedstrijd 7
31 maart
Paashaaswedstrijden 201...
sponsors