welkom bezoeker Zeilen leren! Maak je droom waar
nieuwsberichten

Toerzeilen bij Elfhoeven 2017: wie wil helpen!

publicatie: 27 februari 2017 - 00:08 uur (door GWV Elfhoeven)

Onder het motto: ‘voor elk wat wils’ worden er behalve de opleidingen en het wedstrijdzeilen ook recreatieve zeilactiviteiten georganiseerd. We zijn op zoek naar 1 of 2 enthousiaste zeilers, die wel wat extra’s voor de vereniging willen doen.

Toerzeilen bij Elfhoeven 2017: wie wil helpen!De toerzeilactiviteiten zijn gespreid over het seizoen, afwisselend op zaterdagen en zondagen en op verschillende tijdstippen en vaarwaters.  We denken voor 2017 aan de volgende toerzeilactiviteiten:

Plassentocht, Kajuitjacht Flottielje tocht in Zeeland, Varen op De Kaag, Avondzeiltocht op zaterdag 1 juli 2017, Figuur-/admiraalzeilen  en natuurlijk de Samen Zeilen-WhatsApp-groep om ‘ad hoc’ een zeilmaatje te regelen.

Maar deze activiteiten gaan natuurlijk alleen lukken als ook enkele leden zich voor de organisatie ervan willen inzetten. We zijn daarom op zoek naar 1 of 2 enthousiaste zeilers, die wel wat extra’s voor de vereniging willen doen. Heb je interesse of vragen, mail dan naar naar toerzeilen@elfhoeven.nl.

Overzicht (13)

Koning- Keizer- AdmiraalWindstil Frieslandweekend 2017Jurk & AugurkAdmiraalzeilenHylke & Daria 4e op het WK Flying Juniortoon alles...
evenementen
30 september
EJL 6 & Slotdag opleidi...
01 oktober
Bekerwedstrijden 2017
01 oktober
EHBO op en rond het wat...
07 oktober
Reeuwijk Raid 2017
21 oktober
Boten uit het water
sponsors