welkom bezoeker Kom zeilen bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven
nieuwsberichten

Betaalgemak door incassomachtiging

publicatie: 05 januari 2017 - 20:06 uur (door Website Beheerder Marco Hofman)

Elfhoeven gaat betaalgemak bieden. Het is met onmiddellijke ingang voor ieder lid mogelijk om de vereniging te machtigen factuurbedragen automatisch te incasseren. Je kunt het op deze website meteen regelen.

Betaalgemak door incassomachtiging

Machtigen is gemakkelijk. Je vergeet nooit te betalen en je bespaart jezelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen.

Het gaat om facturen voor contributie en als dat aan de orde is, stallingsgelden, de kosten voor deelname aan een opleiding of huur van een zeilboot. De diverse rekeningen worden verdeeld over het jaar. Automatische incasso leidt niet tot een onverwacht of ongewenst hoog bedrag in enige maand. Nadat je Elfhoeven gemachtigd hebt, verschijnt op een factuur die geincasseerd gaat worden altijd een duidelijke tekst waaruit blijkt dat je niet zelf moet betalen omdat het bedrag automatisch zal worden afgeschreven.

Machtigen is veilig. Je houdt zeggenschap doordat je ieder bedrag dat automatisch afgeschreven is binnen 8 weken terug kunt laten boeken.

Je kunt eenvoudig een machtiging verstrekken aan de vereniging en later even eenvoudig ook weer intrekken. Die mogelijkheden bestaan op deze website nadat je ingelogd bent bij de Ledenpaginas. Vervolgens kies je voor Lidmaatschap, Mijn persoonsgegevens. Loop even je gegevens na (actueel e-mailadres) en klik dan op Lidmaatschap. Kies Ja bij Autom. incasso en vul een correct IBAN in. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan (Verder, Voltooien). 

Klaar! Je hebt Elfhoeven een doorlopende machtiging gegeven. Een machtiging die we alleen gebruiken voor facturen waarop dat duidelijk aangegeven staat.

We sturen een e-mail ter bevestiging. Aan die e-mail zit een formele groene machtigingskaart vast. Je rondt het proces keurig af als je die kaart ondertekend terugstuurt.

Als je inloggen en onderhouden van je persoonsgegevens lastig vindt, klik dan hier en maak de e-mail af. In de reactie helpen we je dan verder. 

Vragen? incasso@elfhoeven.nl.

Bij dat e-mailadres kun je (later) ook terecht bij vragen over een uitgevoerde incasso. De vereniging zal altijd helpen in geval van onterechte transacties of gewenste correcties.

Overzicht (10)

Zon Op Reeuwijk informatieavondreanimatie- en AED-trainingNIEUWW TEAM11!!Inschrijving opleiding 2019 geopendSpelletjesmiddagtoon alles...
evenementen
09 maart
reanimatie- en AED-trai...
10 maart
Winterwedstrijd 6
31 maart
Winterwedstrijd 7
13 april
Boten in het water
14 april
Winterwedstrijd 8
sponsors