welkom bezoeker Kom zeilen bij de Goudse Watersport Vereniging Elfhoeven
nieuwsberichten
van24 maart 2018 - 09:00 uur
tot24 maart 2018 - 14:00 uur

Boten in het water

publicatie: 15 maart 2017 - 20:35 uur (door Arthur van Dongen)

24 maart 2018 a.s gaan de boten weer in het water !

Boten in het water

Geachte leden,

 

Deze oproep is voor leden die deze winter een boot gestald hebben op het hoofdterrein van Elfhoeven.

Op ZATERDAG 24 MAART 2018 zullen de boten weer te water gaan, om ruimte te maken voor de paaswedstrijden van de week daarna.

 

Wat verwachten wij van u?

Afhankelijk van waar uw boot op de wal staat, is het wenselijk of noodzakelijk dat u deze dag zelf aanwezig bent om, met hulp van diverse vrijwilligers, uw boot te water te laten. De volgorde hierbij wordt bepaald door deze vrijwilligers, rekening houdend met praktische zaken als bereikbaarheid van uw winterstalling. Eigenaren van boten die vooraan staan en andere boten "klem zetten" worden verzocht vroeg aanwezig te zijn. Wij kunnen eventuele wachttijden echter niet voorkomen. We hopen in het begin van de middag klaar te zijn dus kom niet te laat.


Voorbereiding
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om ruim vantevoren de boot en trailer/bok te controleren. Pomp de banden op en hoos de boot leeg.

Wat als u op zaterdag 24 maart verhinderd bent?

Als u op 24 maart niet zelf aanwezig kunt zijn, kunt u wellicht een ander lid vragen namens u aanwezig te zijn, of uw boot zelf op een andere datum te water laten. Wij verzoeken eigenaren van boten die vooraan staan en andere boten blokkeren, om dat dan voor 24 maart te doen. Als uw boot achteraan staat dan kunt u beter een datum tussen 25 en 30 maart plannen.

 

Paaszaterdag en -zondag

Het spreekt voor zich dat alle faciliteiten op zaterdag 31 maart en zondag 1 april in dienst staan van de paaswedstrijden. Het is dan niet mogelijk om uw boot te water te laten. Tenzij u natuurlijk meedoet met de wedstrijden.

 

Wat als u uw boot pas na pasen te water wilt laten?

Als u uw boot pas na pasen te water wilt laten is dat geen probleem, tenzij u andere boten blokkeert. Eventueel kunnen we uw boot naar een andere plek op de wal verzetten. Uw medewerking om het hoofdterrein op tijd vrij te maken wordt wel zeer op prijs gesteld!

 

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over deze wisseling van seizoenen kunt u altijd terecht bij havencommissaris@elfhoeven.nl.

Wij danken u voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

Arthur van Dongen

Havencommissaris Elfhoeven

Overzicht (5)

Rondwandeling Historisch GoudaSchrijf je snel in voor de zeillessen!!!Boten in het waterBetaalgemak door incassomachtigingWe gaan weer lopen
evenementen
11 maart
Winterwedstrijd 6
18 maart
Rondwandeling Historisc...
24 maart
Boten in het water
25 maart
Winterwedstrijd 7
31 maart
Paashaaswedstrijden 201...
sponsors