welkom bezoeker Schrijf je nu in voor de zeilopleiding!
nieuwsberichten
van13 april 2019 - 09:00 uur
tot13 april 2019 - 14:00 uur

Boten in het water

publicatie: 23 maart 2018 - 08:29 uur (door Arthur van Dongen)

13 april 2019 a.s gaan de boten weer in het water !

Boten in het water

Geachte leden,

 

Deze oproep is voor leden die deze winter een boot gestald hebben op het hoofdterrein van Elfhoeven.

Op ZATERDAG 13 APRIL 2019 zullen de boten weer te water gaan, om ruimte te maken voor de paaswedstrijden van de week daarna.

 

Wat verwachten wij van u?

Afhankelijk van waar uw boot op de wal staat, is het wenselijk of noodzakelijk dat u deze dag zelf aanwezig bent om, met hulp van diverse vrijwilligers, uw boot te water te laten. De volgorde hierbij wordt bepaald door deze vrijwilligers, rekening houdend met praktische zaken als bereikbaarheid van uw winterstalling. Eigenaren van boten die vooraan staan en andere boten "klem zetten" worden verzocht vroeg aanwezig te zijn. Wij kunnen eventuele wachttijden echter niet voorkomen. We hopen in het begin van de middag klaar te zijn dus kom niet te laat.


Voorbereiding
Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om ruim vantevoren de boot en trailer/bok te controleren. Pomp de banden op en hoos de boot leeg.

Wat als u op zaterdag 13 april verhinderd bent?

Als u op 13 april niet zelf aanwezig kunt zijn, kunt u wellicht een ander lid vragen namens u aanwezig te zijn, of uw boot zelf op een andere datum te water laten. Wij verzoeken eigenaren van boten die vooraan staan en andere boten blokkeren, om dat dan voor 13 april te doen. Als uw boot achteraan staat dan kunt u beter een datum tussen 14 en 18 april plannen.

 

Paaszaterdag en -zondag

Het spreekt voor zich dat alle faciliteiten op zaterdag 20 en zondag 21 april in dienst staan van de paaswedstrijden. Het is dan niet mogelijk om uw boot te water te laten. Tenzij u natuurlijk meedoet met de wedstrijden.

 

Wat als u uw boot pas na pasen te water wilt laten?

Als u uw boot pas na pasen te water wilt laten is dat geen probleem, tenzij u andere boten blokkeert. Eventueel kunnen we uw boot naar een andere plek op de wal verzetten. Uw medewerking om het hoofdterrein op tijd vrij te maken wordt wel zeer op prijs gesteld!

 

Vragen

Voor vragen of opmerkingen over deze wisseling van seizoenen kunt u altijd terecht bij havencommissaris@elfhoeven.nl.

Wij danken u voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groet,

Arthur van Dongen

Havencommissaris Elfhoeven

Overzicht (12)

Open DagZeilen op de Zeldenrust, op de LekZeilen met een beperkingInschrijving opleiding 2019 geopendNIEUWW TEAM11!!toon alles...
evenementen
31 maart
Winterwedstrijd 7
07 april
Open Dag
13 april
Boten in het water
14 april
Winterwedstrijd 8
14 april
Plassentocht
sponsors