welkom bezoeker Zeilen leren! Maak je droom waar
opleidingen

Leren zeilen op de Reeuwijkse plassen

publicatie: 22 februari 2017 - 11:49 uur (door Hans-Peter Niemendal)

Het zonnetje gaat weer langer schijnen. Dat betekent dat de boten vaarklaar worden gemaakt en het zeilseizoen kan beginnen!

Leren zeilen op de Reeuwijkse plassen

Zeilen is de mooiste sport die er bestaat; in het zonnetje, op het water worden voortbewogen door de wind! Dat is het gevoel van vrijheid. Deze sport kan jij ook leren, bij watersportvereniging Elfhoeven op de Reeuwijkse plassen!

De inschrijvingen van de opleidingen voor 2017 zijn weer geopend. Ook dit jaar verzorgt Elfhoeven weer de cursus gewenning, CWO jeugdzeilen, zwaardboot en kielboot. De inschrijving is vanaf nu geopend en hiervoor geldt; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Binnen Elfhoeven bieden wij de volgende opleidingen aan:
Gewenning - voor de jongste jeugd van 6-7 jaar, hier worden op speelse wijze de beginselen van het zeilen aangeleerd.
Jeugdzeilen - voor de jongere jeugd tot ongeveer 14 jaar, deze lessen worden gegeven in de eenvoudige optimist, de ideale boot om te leren zeilen.
Zwaardboot - voor de oudere en sportieve jeugd, een zwaardboot is een boot die iets groter en sneller is, wat meer uitdaging geeft in het zeilen
Kielboot - voor de volwassenen, deze opleiding wordt aangeboden in de stabiele valk. Gezellig zeilen staat voorop waarbij ook mogelijkheid is tot deelname aan de plassentocht, het Frieslandweekend en verschillende wedstrijden. Voor de meer gevordenden zeilers is er ook de CWO-plus opleiding.

Meer informatie over bovenstaande opleidingen is hier te vinden. U kunt ook altijd contact opnemen via opleidingen@elfhoeven.nl. Wij hopen u te zien op de introductiedag op 1 april!

Overzicht (6)

Zwembadles 2017Leren zeilen op de Reeuwijkse plassenZwembadles 2016 foto sZwembadles 2016Zwemvest of reddingsvesttoon alles...
evenementen
28 januari
Winterwedstrijd 4
11 februari
Old Swing Society komt ...
14 februari
Valentijnsdiner op Elfh...
18 februari
Winterwedstrijd 5
11 maart
Winterwedstrijd 6
sponsors